Gemiddelde score uit 709 ervaringen: 9

Laat ook een review achter


Super

Duidelijke website snelle levering zo moet het

20 februari 2020

Excellent service

My old wheel had a cracked rim. I really didn't want to buy a whole new wheel. It's wasteful and costs too much money. I sent the wheel in and had it back less than 48 hours later with a new rim and spokes installed. Wow!

14 februari 2020

Bestelling ontvangen

Jammer dat DPD M m'n bestelling kwijt was. Uiteindelijk goed gekomen en m'n spullen ontvangen.

12 februari 2020

Professioneel en ruim aanbod

Heel tevreden over alles

12 februari 2020

Alles ontvangen zoals besteld, keurig op tijd bezorgd

Prima internet site, besteld, betaald en alles keurig ontvangen.

10 februari 2020

ik heb altijd goed passend matereaal gekregen

hier kan ik mijn spaken tegen redelijke prijzen kopen

4 februari 2020

Vlecht service ok

Bestellen eenvoudig De bezorging een drama met dpd. Als ik die een volgende keer als bezorger zie staan ben ik weg van die website en leverancier Gr Werner walle

31 januari 2020

Snel geleverd, duidelijke info op de webside.

Snel geleverd, alleen aflevering via DHL niet geheel volgens afspraak met DHL.

27 januari 2020

prima spullen voor scherpe prijs

Ik heb laatst wat velgen besteld.Ik keek even op van de levertijd van een dag of drie, maar/én verder was het top: scherpe prijs, prima levering!

23 januari 2020

Top service

Beste ik had een aantal spaken nodig voor mijn electrisch achterwiel (geen courante maat)en op deze website had ik ze eindelijk gevonden. Door de vele mogelijkheden en gemakkelijk bedienbare website heb ik deze besteld op een dinsdag avond en donderdag was het al geleverd.

22 januari 2020

Veel assortiment

Je kunt bijna niet misgrijpen in het grote assortiment. Ik twijfelde tussen een paar spaaklengtes en maatje groter en kleiner ook gewoon op vooraad. Mijn wiel inmiddels weer kaarsrecht.

20 januari 2020

Alles goed verlopen juiste spaken gekregen

Alles top

19 januari 2020

Super service

Snelle service, goede kwaliteit.

18 januari 2020

Snelle levering en degelijk materiaal

Is de tweede maal dat ik bij vlechtservice besteld heb en ben heel tevreden. Vrijdagavond besteld en dinsdag voormiddag was mijn bestelling in Belgie aangekomen

18 januari 2020

Uitstekend: probleemloze levering

Niets meer aan toe te voegen!

14 januari 2020

onderdelen besteld, en zijn zonder problemen geleverd

onderdelen zoeken gaat makkelijk en werkt snel. alles geleverd zonder problemen, onderdelen waren goed verpakt.

8 januari 2020

snelle en korrette levering

Binnen 24uur geleverd

7 januari 2020

Spaken naar tevredenheid geleverd

Vlot antwoord op vraag en vervolgens eenvoudig bestelling en betaling geregeld. Op de hoogte gehouden van status van bezorgen. Mooi duidelijk allemaal

6 januari 2020

correct en snelle behandeling

correct en snelle behandeling

6 januari 2020

Goede kwaliteit snelle levering

x

5 januari 2020

Snelle service prima set nieuwe velgen voor mijn MTB

Snelle levering, prima set nieuwe velgen voor mijn MTB. Enig puntje van kritiek is dat er geen velgenlintje meegeleverd is bij mijn nieuwe gespaakte velgen, zou ik wel op prijs gesteld hebben

5 januari 2020

excellent

snel en efficiënt

1 januari 2020

spaken besteld - spaken op maat 's anderendaags correct geleverd

-->jullie service was heel ok. Echter, DPD heeft niet de moeite gedaan tot bij mij te rijden, al was ik de hele dag thuis. De spaken werden in een afhaalpunt afgeleverd. Ik heb ze de dag zelf gehad omdat ik de levering opvolgde op internet. Als Belg jammer om te zeggen, maar de service van post.nl is beter ;-) mvg, Tom

31 december 2019

Top.

Zo als het hoort te zijn.

30 december 2019

Knap werk!

Bedankt voor de super snelle levering 👍

29 december 2019

goed werkn, niet alle toebehoren makkelijk tevinden op de site

fietsbanden besteld op de website, betaling zonder verborgen kosten, zending op de beloofde tijd afgeleverd. jammer is dat binnenbanden moeilijk te vinden zijn bij Vlechtservice waardoor ik toch bij een andere winkel moest bestellen. prima service dus.

23 februari 2020

Snel en goed!

Prima, alleen het bestellen met míjn mobieltje (android) gaf wat moeilijkheden omdat de velden wat lastig in te vullen waren. Maar toch gelukt.

23 februari 2020

Prima waar voor het geld.

Zocht al een tijdje een betaalbaar binnenwerk voor een Shimano SG7R50 versnellingsnaaf om mijn eigen naaf mee te reviseren. Gevonden bij Vlechtservice. Je krijgt precies wat er belooft wordt op de site. Vlotte betaling en dito levering. Aanrader.

26 februari 2020

Prima ervaring met deze shop

Prima verzorgd

28 februari 2020

Heel goed

Vriendelijk personeel en me bestelling lag de volgende werkdag al voor me klaar voor opbrengen halen, hartelijk bedankt.

28 februari 2020

Zeer goede ervaring.

Supersnelle en perfecte levering van mijn bestelling. Het kon niet beter zijn.

28 februari 2020

Goede service en goede onderdelen

Omdat mijn fiets zwaar liep heb ik achternaaf gedemonteerd. Een Nexus 8 versnellingsnaaf. Hij liep zwaar omdat er een kapot tandwiel in de naaf zat. Ik heb bij Vlechtservice een naaf besteld en die was er binnen 3 dagen. Daarna heb ik de oude naaf uit het achterwiel gehaald en de nieuwe er in gezet, omdat het toch niet dezelfde types waren. (Had ik maar beter moeten kijken) Het achterwiel draait nu weer als nieuw. Ik ben super tevreden over de service van Vlechtservice. Goede onderdelen, een redelijke prijs en snelle levertijden.

28 februari 2020

Bestelling, en ontvanging, als heel goed ervaren

Heb mijn bestelling snel ontvangen

29 februari 2020

Zeer deskundig en begeven zich op een weinig doorzichtige markt !!

Zeer goed en deskundig personeel !! Juiste materialen op voorraad of worden gemaakt op maat .Zeer goede communicatie !! Mogen best wat meer bekendheid geven aan hun bestaan en mogelijkheden !!

1 maart 2020

Prima levering en voor scherpe prijs

Buiten- en binnen fietsbanden besteld op de website, betaling zonder verborgen kosten, zending was ook nog gratis en vlot afgeleverd, prima dus!!

3 maart 2020

prima service voor een prima prijs

ik had elders een heel pakket spaken besteld omdat ik dacht dat dat goedkoper zou zijn. Goedkoop bleek duurkoop en door de spaken van vlechtservice kon ik het project alsnog afronden en deze bleken nog even duur te zijn ook.

4 maart 2020

goed

goed

5 maart 2020

Snel en kwalitatief!

Aanrader

5 maart 2020

top service, prima onderdelen!

goed telefonisch advies.

7 maart 2020

Gewoon prima geen probleem gehad

Gekregen wat ik wou hebben en wat terug gestuurd en geld terug gekregen prima dus

12 maart 2020

Prima service

Spaken en nippels besteld en binnen de afgesproken tijd werd alles bezorgd. Veel goedkoper dan in de fietsenwinkel én in een harde envelop die gewoon door de brievenbus past. Hardstikke goed!

17 maart 2020

Snelle en correcte levering

Prettig zaken mee doen

18 maart 2020

Snelle en goede antwoorden

Prima advies gekregen over de te gebruiken materialen. Vlot geholpen en na bestelling de volgende dag in huis!

19 maart 2020

Levering duurde te lang

Spullen waren wel netjes verpakt

20 maart 2020

Groote keuze -gespecialiseerde zaak

Bestelling eenvoudig via site, ruime keuze, correcte prijzen, snelle levering.

26 maart 2020

prima

Mooie band met juiste profiel van een A-merk. Aangenaam verrast werd ik door de soepelheid van de 2,75-brede Continental band. Bij Chinese banden, maar ook bij Heidenau druk je meestal het vel van je handen af. Binnen 5 minuten lag deze band prima passend op de velg!

27 maart 2020

Makkelijk bestellen, levering no nonsens.

geen klachten

28 maart 2020

Zeer snelle correcte levering

De volgende werkdag netjes verpakt geleverd, velg, rvs spaken en nippels. Weet direct waar je aan toe bent, keuze is goed. Hoeft niet naar de plaatselijke fietsenmaker, die deze velg toch waarschijnlijk niet heeft liggen.

30 maart 2020

Perfecte service

Snelle levering, uit kennelijk enorme voorraad.

30 maart 2020

Zoals beloofd.

Vier sterren voor de levering van de spullen zoals beloofd. Een extra ster voor het telefonische advies.

31 maart 2020

supersnelle levering

Gisteren spaken en nippels besteld. Keuze is duidelijk te maken op de website. Vandaag al keurig afgeleverd in stevige envelop via de brievenbus.

31 maart 2020

prima service!

Tsja, als je weet wat je nodig hebt krijg je exact wat je bestelt. Ook als e wat vaker digitaal langs komt krijg je een prima advies.

1 april 2020

Uitstekende service.

De kwaliteit van de producten zijn heel goed. Correcte levering van de producten identiek zoals besteld. Snelle levering. Deze is een topverkoper en is sterk aan te raden.

1 april 2020

Top

In deze moeilijke tijd, ik schrijf mijn ervaring tijdens de coronacrisis, had ik niet veel hoop om een nieuw wiel te vinden voor mijn ebike. In België waren alle handelszaken gesloten. Op veel sites vind je enkel kant en klare wielen maar nergens een wiel voor mijn fiets. (nexus 8 met velgen voor magura hydraulische velgremmen)Tot ik bij jullie terecht kwam. Een wiel op maat, met een velg naar keuze, spaken naar keuze, tandwiel. Je weet op voorhand de exacte prijs wat wil je nog meer. Daarbij kreeg ik ook zeer snel antwoord op mijn vragen waardoor ik de bestelling kon doorgeven en zo wist dat het juiste wiel mijn richting uitkwam. Na 4 dagen is het wiel keurig verpakt afgeleverd. Wiel zag er heel goed uit. Wiel gemonteerd en nu reeds (na 2 dagen) 120 km mee gefietst. Ik ben een tevreden klant, sorry een zeer tevreden klant.

2 april 2020

Top kwaliteit

Ik had wielen nodig voor een fixed gear project. Voor 99,99 euro nog nergens een betere wielset tegengekomen. Ging om de fixie wit set. Ga ze voor mijn volgende project weer bestellen! Dikke aanrader.

2 april 2020

goede service, bestelde artikel voldoen de verwachting

fietsspaken besteld, snelle levering en spaken voldoen zoals verwacht.

4 april 2020

10 op 10 voor de service

Uiterst correct geleverd

4 april 2020

Super

Snel en correct geleverd

4 april 2020

Bestelling kwam goed verpakt binnen de gestelde termijnen toe. Verzendkosten zijn wel vrij hoog

Positief. Redelijk hoge verzendkosten

5 april 2020

Wat een snelle service!

Maandag naven opgestuurd en donderdag wielset ontvangen. Ik had zelf een extra verzoek ingediend waar opvolging aan gegeven is. Ik beveel een ieder deze vakmanschap aan.

6 april 2020

Mooie winkel met goed service

Vlechtservice levert kwaliteit met goed advies

6 april 2020

Prima

Fijn om toch ergens een ruim assortiment te vinden aan spaken! Voor dit soort materiaal weegt de verzendingskost wel wat zwaar door.

7 april 2020

1 ste bestelling dus wat ervaring betreft??

Goed verpakt en toegekomen. Het jammere is dat de bestelling niet getraceerd kon worden en de koerier dus plots voor de deur stond

7 april 2020

Goed geregeld

Mijn ervaring is zeer positief

7 april 2020

Bestelling, betaling, levering alles O.K. En nog vlug in deze tijden Mvg.Jules

In deze moeilijke tijden werd de bestelling en levering nog behoorlijk snel uitgevoerd. Geen klachten over prijs en kwaliteit enz. Mvg. Jules

7 april 2020

Duidelijke informatie over prijs en mogelijkheden

Prettig bedrijf en zeer snelle service!

7 april 2020

Snelle brievenbus levering .Top

Heb nog niet zoveel ervaring met latex binnenbanden. Maar na 2 rijden kan ik zeggen dat ze goed bollen.

8 april 2020

Uitstekend!

A+ , uitstekende producten en service!

9 april 2020

Snelle levering

Snelle levering en goed verpakt.

10 april 2020

Behulpsam en snel

Zij hebben mij geholpen met de keuze van het juiste materiaal om zelfs wielen te maken. Hartelijk bedankt! Hans

10 april 2020

prima

vlot en duidelijk, 1x gebeld wiel opgestuurd, volgende dag klaar, betaald en de dag erop in huis.

11 april 2020

Perfect

Snelle levering, voor goede prijs

12 april 2020

Geweldig

Nadat ik eerst telefonisch kontakt met u had, gaf u mij nog wat zeer waardevolle tips voordat ik de spaken en nippels bij u bestelde.

13 april 2020

Goede service.

Buitenband besteld. Werd twee dagen later al geleverd.

13 april 2020

zelfs in de Covid-19 crisis probleemloze levering!

Ik moest voor het eerst van mijn leven een compleet wiel (van bakfiets) van nieuwe spaken voorzien. OP de site staat alles overzichtelijk geordend daardoor is de keuze makkelijk. Sneller als verwacht werden de spaken en nippels bezorgd, ook de messingringetjes pasten precies.

13 april 2020

Professioneel

Goede service bij mijn zoektocht naar een oude nexus 7 naaf. Dankje.

13 april 2020

Bestelling snel en correct ontvangen.

Fietsbanden waren netjes verpakt in een doos, evenals de binnen banden. Levering binnen anderhalve dag !!

14 april 2020

Snel en vakkundig!

Maandagmiddag de naaf gepost en woensdagmiddag om 13:00 uur een compleet nieuw wiel in huis. Betere service kun je niet krijgen!

14 april 2020

supersnel

zondag besteld dinsdags binnen.

14 april 2020

Zeer positief over produkt en service

Goede overzichtelijke site. Bestellen ging gemakkelijk. Snelle levering en helemaal naar wens.

16 april 2020

Snel verstuurd en goed verpakt!

Velgen waren snel binnen! Had alleen twee achterassen bijgeleverd gekregen. Dus assen van oude velgen maar gebruikt

17 april 2020

Top besteld en rap afgeleverd !

Zoals gesteld, ging allemaal super makkelijk en binnen 1 dag geleverd. De bandjes liggen al op mijn racefiets 😀

17 april 2020

Très bien

Zeer tevreden

18 april 2020

Alles op voorraad en snel geleverd

Even uitzoeken bestellijstje maken en 2 dagen later in huis ideaal!

20 april 2020

Super

Alles was correct en vlug geleverd.Toch wel een speciale webwinkel ,waar je onderdeeltjes kunt bestellen die bij andere winkels niet beschikbaar zijn.Bedankt .

21 april 2020

Vakmanschap

Nieuwe velg besteld voor onze E- bike met voorwielaandrijving. Vooraf telefonisch contact , erg goede adviezen om een keuze te maken. Ik wil dit bedrijf aanbevelen voor het opnieuw vlechten spaken en repareren van wielen/ velgen. Echte vakmanschap

22 april 2020

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van de producten. Levering is minder snel!

22 april 2020

goed webshop. snel levering.

super. ik ga weer snel bestellen

22 april 2020

Goede service en snelle levering.

geen slechte ervaring. Perfect

23 april 2020

Alles naar wens en korte levertijd

Zeer tevreden

23 april 2020

Prima

Goede adviezen over precies welke onderdelen ik nodig had. Daarna besteld en vlot geleverd.

26 april 2020

Perfect wiel laten spaken.

Nieuw 28inch wiel op laten spaken met “oude” nexus 8 naaf. Ziet er prachtig uit en kaarsrecht. En snelle verzending.

28 april 2020

Uitstekend

Simpele bestelling is snel en conform nota geleverd. Komt vaak genoeg anders voor dus hier spreekt een tevreden klant.

28 april 2020

Goed en snel

Maatwerk en snel geleverd ,dat is wat we willen.

28 april 2020

goede kwaliteit en snel geleverd

Beschrijvingen bij de producten kloppen

28 april 2020

Besteld en snel verzonden

Zelf een wiel gespaakt dus spaken en nippels bij Bert van Vlechtservice besteld.

30 april 2020

Prima

Alles geregeld zoals wij wilde.👍

30 april 2020

Goede service, product naar wens

Ik had spaken besteld, 248 mm een lastige maat. Na een bestelfout, door mezelf, netjes geholpen om toch de bestelling en bezorgkosten rond gekregen. producten ontvangen en waren naar verwachting.

1 mei 2020

Goede ervaring

Ik heb spaken besteld, ik kreeg de juiste spaken vlot geleverd. Het aanbod is groot en dat is fijn! Het aanbod velgen zou groter mogen zijn, al heb ik makkelijk praten, want ik hoef ze niet in te kopen. Prima ervaring met Vlechtservice.

1 mei 2020

We wachten op onze bestelling....

Zijn nog steeds op onze levering aan het wachten, zullen het maar wijten aan de Covid 19, zeker? Kregen een mail, maar die was in de franse taal. Niet iedereen in Belgie is tenslotte perfect 2 talig.

1 mei 2020

Duidelijke site en makkelijk te bestellen

Nvt

3 mei 2020

bestelling goed en correct afgehandeld

bestelling goed en correct afgehandeld

4 mei 2020

Super

Eerste keer besteld en niet teleur gesteld. Alle producten geleverd zoals besteld. Doe zo voort

4 mei 2020

Super

Op zoek naar nieuwe velgen voor een van de fietsen tegen deze -tot dan toe- onbekende winkel. Velgen gekocht en twee dagen later super netjes verpakt pakket ontvangen met daarin het door mij bestelde. Top!

6 mei 2020

Prima, snelle levering !

Prima, snelle levering !

6 mei 2020

Snelle service goede prijs

Veel keuze en ook aparte maten op voorraad. Aanrader

9 mei 2020

mooie werk .

als werk nemer bij bakfiets in schoten .

10 mei 2020

goedkoop en snel geleverd

niet de eerste keer dat ik onderdelen bij vlechtservice bestel, weer tevreden maar.. deze keer had ik een extra spaak als reserve besteld, toch kreeg ik net genoeg spaken voor mijn wiel

10 mei 2020

Levering en kwaliteit en prijs goed

De combinatie van prijs en kwaliteit en levering was allemaal goed. Ik ben hartstikke tevreden, dankjewel!

11 mei 2020

50/50

Product is prima en als verwacht, niet heel goedkoop maar oké. Bezorging is ver onder de maat en duurde veel te lang. Je zou kunnen zeggen, niet hun schuld maar indirect toch wel: afspraak met de bezorgdienst gaat vaak over percentages juiste bezorging versus kosten en dus mede verantwoordelijk voor de 3% uitzondering. Aanbeveling is 'NEE' voor dingen die haast hebben

11 mei 2020

Goed

On time and meeting my expectation.

11 mei 2020

prima geregeld, snel de juiste spullen in huis

snel en efficiënt

11 mei 2020

Super goeie service en snel geleverd

Goed geregeld had de verkeerde maat door gegeven maar kon nog gewoon veranderd worden. En zeer snelle service

12 mei 2020

Snelle service, erg goede kwaliteit

Goede service en snel geleverd.

12 mei 2020

Super service snelle levering

Perfect goede prijs duidelijke site!

12 mei 2020

Alles prima verlopen.

Zeker een aanrader.

12 mei 2020

Overzichtelijke website met heldere informatie.

Overzichtelijke website zodat je snel kan vinden wat je zoekt (in mijn geval spaken en banden). Bij de spaken en spaaknippels staat de informatie welke het heel makkelijk maakt om de juiste te selecteren. Na het afronden van de bestelling een keurige bevestiging van de bestelling ontvangen en ook weer een mail toen de bestelling bij de vervoerder was aangeboden. Ik zal in de toekomst zo nodig hier zeker weer mijn onderdelen bestellen.

13 mei 2020

Duidelijke site, snelle en goede verzending

Wat je vandaag de dag wil. Veel duidelijkheid. Snelle levering en goed verpakt

13 mei 2020

supervlotte service

De bestelling vermelde 2-3 dagen levertijd, maar het bestelde wiel werd reeds 's anderendaags aan de voordeur afgeleverd (BE). Het bestelde wiel voldeed ook 100% aan de beschrijving op de website. Eerlijke prijs/kwaliteit.

13 mei 2020

Top!

Keurige wielen, mooie prijs en snelle verzending.

14 mei 2020

Prima

Duidelijke communicatie, goede opvolging. Alles netjes afgeleverd.

17 mei 2020

Snel geleverd en goedkoper dan bij de Gamma!

Buitenband en binnenband besteld, prima kwaliteit!

18 mei 2020

Fantastisch.

Snelle en correcte levering.

19 mei 2020

Goed, snelle reacties .

Snelle reacties op mij mail. Maar zonder veel aandacht Gestelde vragen advies via e-mail. Maar op de werkplek waren ze geweldig.

19 mei 2020

supersnel en correct geleverd. volgende keer weer!

precies wat ik besteld had. keurig!

19 mei 2020

Uitstekend!

Snel en goed geleverd.

20 mei 2020

prima

ik heb nogal eens een zware bagage op mijn fiets. ik heb bedacht dat ik dan beter sterkere spaken voor de oplossing van dit probleem kan gebruiken. Dit besproken met de vakmensen van Vlechtservice. De bestelling geplaatst en het verliep allemaal prima. Mijn complimenten!

20 mei 2020

Super snelle verzending en perfecte kwaliteit!

.

21 mei 2020

Snelle service

Op vrijdag wielen samengesteld, op dinsdag geleverd. Enkel de spaken zaten hier en daar nog een stukje boven de bussen, die heb ik even moeten inkorten. Verder mooi werk!

22 mei 2020

Uitstekende collectie en snelle levering.

Ze hebben precies wat ik nodig heb en ze leveren het snel.

22 mei 2020

bestelling corect en snel geleverd

zeer duidelijke website , alle mogelijkheden betreffende te bestellen materialen , ik ben zeer tevreden , Groeten Benny

23 mei 2020

Fast and accurate!

Fast and accurate!

23 mei 2020

Zeer goed

Vlgs afspraak.

24 mei 2020

Top

Prijs kwaliteit verhouding is super Snelle levering, goed verpakt en goed werkend product.

25 mei 2020

Goede spullen, snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering.

25 mei 2020

perfekt en snel geleverd

perfekt en snel geleverd

25 mei 2020

Super goed!!

Volgende keer bestel ik opnieuw bij hen!

26 mei 2020

Nuvlotte afhandeling

Snelle levering en een goed product tegen een prima prijs

26 mei 2020

Helemaal TOP.

goede snelle levering.

28 mei 2020

mooi materiaal, snelle maar dure verzending voor 40 nippels!!!

idem

28 mei 2020

Net het bijzondere set wielen dat ik zocht!

Voor een racefiets uit 2000 zocht ik een set nieuwe wielen. Ik zocht specifiek naar Rigida velgen type DP18 waar ik jarenlang goede er ari g mee heb. Vlechtservice had een paar in rood dat perfect aanluit bij mijn fiets én met Italiaanse rode Miche naven. Prachtige zwarte aero spaken maakten de set compleet. Ik kon ze de volgende dag halen, heel goed geholpen aan de balie met montage advies pignon. Rijden geweldig en staan fantastisch op mijn Ferrari-rode Concorde! Voor service of wielen spaken kom ik zeker terug, geweldig bedrijf.

28 mei 2020

Nog wachtende; koerier heeft niet geleverd en teruggestuurd

Ik ben nu na een week nog wachtende, de koerier kon het brievenbuspakket niet leveren terwijl ik een normale brievenbus heb en er iemand thuis was. Helaas is dit niet binnen jullie directe kring van invloed maar als klant wel jammer; ik had graag dit weekend aan het wiel gewerkt.

30 mei 2020

Perfect

Eerste keer dat ik hier is besteld heb en is heel goed bevallen

31 mei 2020

Super

Vredestein buitenbanden voor mijn fiets besteld ,netjes geleverd

1 juni 2020

topservice

zeer snelle afhandeling top

1 juni 2020

Grote keuze in topkwaliteit

Goed materiaal

2 juni 2020

Snelle levering, prima product

Heb fietswiel besteld met zwaardere spaken. Levering was eerder dan verwacht en het geleverd product is top.

3 juni 2020

Top geregeld, snelle service

Snelle reactie voor een moeilijk leverbare fietsvelg. En snel en netjes verpakt geleverd.

4 juni 2020

Nog niets ontvangen

Mogelijk door drukte ivm corona

4 juni 2020

Gemengde gevoelens

In principe is de afhandeling van vlecht service prima verlopen, en ik ga ervan uit dat het product in orde is. Het enige probleem is dat ze gebruik maken van DPD en dat wil zeggen dat ik mijn pakketje nog niet heb ontvangen. Dus vlechtservice is ok, maar ze kunnen beter van een andere pakket service gebruik maken.

4 juni 2020

Top

Product volgens afspraak.netjes aangekomen op afleveradres.wat je makkelijk wijzigen kon Op naar de volgende bestelling

6 juni 2020

All perfect!!

the material and the attention have been very satisfactory.

7 juni 2020

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering !

8 juni 2020

Uitstekende service

Goed verzorgd pakket. Snelle levering.

10 juni 2020

Snel, kwalitatief, top!

Goede prijs, snel levering, top quality

10 juni 2020

Fantastisch bedrijf met oude ambacht

Nu 2x wielset laten maken met volle tevredenheid. Goede communicatie. Als je nog iets nodig hebt geen probleem.

10 juni 2020

Kwaliteit oké, website bestellen minder.

Kwaliteit en service zijn ok, snelle levering. Website voor bestellingen werkt wel niet zo goed. Altijd bestelling goed nakijken!! want ik heb daardoor verkeerde bestelling gedaan dus twee maal moeten betalen voor ik het goede artikel had.

10 juni 2020

Snel en correct

Eerste maal iets besteld, en zeer tevreden. Alles correct geleverd en zeer snel ontvangen.

10 juni 2020

Zeer goed, snel en eerlijke prijs!

Eigen naven opgestuurd. Mooie zeer sterke wielen teruggekregen. Ben er blij mee. In achternaaf zijn dikkere spaken (op initiatief van vlechter) omdat de gaten in de naaf enigszins ovaal waren geworden.

11 juni 2020

Zeer goede levering

De buitenband die ik besteld had werd zeer snel geleverd en was ook nog eens prima verpakt tegen een zeer goede prijs.

11 juni 2020

snelle levering

goede prijs, snelle levering

12 juni 2020

Eenvoudig bestellen, betalen en top kwaliteit leveren

Uitstekend product. Eenvoudig bestellen en betalen. Goede prijs voor uitstekend product. Diverse bevestigingen via email. Levering zoals beloofd.

13 juni 2020

Goede website!

Alle onderdelen die ik nodig had voor mijn e-bike waren voorradig en nog voor een knappe prijs ook. Snel geleverd en goed verpakt. Ik ben zeer tevreden.

14 juni 2020

Goed verzorgd.

Goed verzorgd.

14 juni 2020

Goed !

Snelle levering Quality goed matriaal

15 juni 2020

Uitstekend

Prima service. Alles ging vlot en naar tevredenheid

15 juni 2020

TOP TOP TOP

Snel geleverd,mooi en duidelijk afzonderlijk verpakt.Deze personen weten waar ze mee bezig zijn TOPPIE.Ik zal zeker nog bestellen.Dank u.

15 juni 2020

Vlotte afhandeling. Snelle verzending

Alles is vlot verlopen. Geen issues. Producten goed verpakt en tijdig ontvangen.

15 juni 2020

Only the best products for bike wheels, and very well made !

Looking for a particular Schothorst 28' rim with thick spokes and coaster brake for my dutch bike, it was quite difficult to find. At Vlechtservice they could offer exactly the product I looked for, and my wheel arrived very rapidly at my place. Very well packed and mostly very well assembled. And for a very reasonable price.

15 juni 2020

Bestelling keurig en snel ontvangen.

Goed

18 juni 2020

top

Goeie prijs en snel geleverd

19 juni 2020

Goede prijs voor goed gereedschap.

Bestelling ging super, volgens belofte verstuurd. Alles op tijd. Allleen DPD werkte niet mee. Maar ook dat werd snel opgelost door de mensen van Vlechtservice.

20 juni 2020

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, veel keuze in soorten en maten, en per stuk leverbaar.

21 juni 2020

gemaakte staat bij mij ij de favorieten

Snelle service. Betaalbare spaken, ook de op maat gemaakte spaak was snel geleverd. bij mij staat hij in de favorieten

25 juni 2020

Heel erg goed

Snel geleverd En kwaliteits producten

27 juni 2020

Gemiddeld

Heel vervelend dat je niet gewoon langs kan om een band te kopen. Zat 35 minuten in de auto en ging met lege handen naar huis. En dat terwijl de banden gewoon in het magazijn liggen, ik denk weinig moeite maar niet dus. Was pisnijdig. 2 jaar eerder kon gewoon een band contant gekocht, kan ook niet meer Echt een minpunt Kan uitsluitend via de webshop en vooraf betalen. Staat op de site meneer, we zijn geen winkel. Laat ik een wiel spaken dan kan ik wel gewoon betalen, wil ik er een band bij kopen moet het via de site en vooraf. Snap het wel, maar handig ?

29 juni 2020

Goed product en snel geleverd

Product zoals verwacht en werd snel geleverd zonder verzendkosten.

4 juli 2020

Very good

Received what I ordered sooner then expected

8 juli 2020

Prima, snel en duidelijk.

Prima ervaring, vlot gevonden, en besteld, volgende dag in huis.

9 juli 2020

Super goed en snel geholpen

Reacties op vragen en adviezen zeer snel ontvangen. Men heeft verstand van zaken hoe een wiel te spaken. Een aanrader

10 juli 2020

Alles voor mooie wielen

De plek waar ze alles voor mooie wielen hebben.

10 juli 2020

Snel en goed

- snelle service - goed product afgeleverd

12 juli 2020

Lekker snel geleverd

Prima spul en snel geleverd

14 juli 2020

Prima assortiment en levering

absoluut goede verhouding prijs / kwaliteit en prima levering en snelle reactie via mail

14 juli 2020

Snelle levering en uitstekend telefonisch advies

Het mijn eerste keer dat ik een spaak verving van een racefiets wiel. Ik ben uitstekend telefonisch geholpen en heb vervolgens besteld. Bestelling was binnen 48 uur geleverd.

19 juli 2020

Uitstekend bedrijf om het herstel van je (fiets)wielen aan toe te vertrouwen!

Op mailtjes wordt snel gereageerd, communicatie verloopt soepeltjes, prijzen zijn duidelijk en werkzaamheden worden zeer netjes en vlot uitgevoerd!

21 juli 2020

Helemaal Top

Zelf een wiel gevlochten. Met spaakcalculator de spaaklengte berekend . Bij vlechtservice alle maten en gewenste nippels. Snel in huis. Ben zeer tevreden

22 juli 2020

Zeer slecht

Ik heb op 9-06-2020 een vredestein fietsband ontvangen er zit nu al een hobbel op en begint aan de zijkant al te scheuren

24 juli 2020

Snel en voldoende

Snel geleverd, artikel klopt met beschrijving, helaas staat kabel lengte niet vermeld, deze is te kort voor herenfiets.

25 juli 2020

Top

Snel en vakkundig

27 juli 2020

Hele fijne webwinkel

goeie webwinkel. levering vrij snel.

29 juli 2020

Top!

Verrassend snelle levering. Prima materiaal.

2 augustus 2020

Snel de goede onderdelen

Prettig bedrijf met goede onderdelen voor een goede prijs

3 augustus 2020

Zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn bestelling. Vakwerk!

Maandag besteld, dinsdag klaar, woensdag opgehaald. Het achterwiel met extra stevige spaken maakt een solide indruk. Inmiddels al weer heel wat km's mee gefietst.

3 augustus 2020

Snelle levering en goede prijs.

Duidelijke website en snel geleverd

4 augustus 2020

De bestelling is correct en snel geleverd.

Na verschillende fietszaken zonder resultaat de nodige spaken bij u besteld.

4 augustus 2020

Top geleverd. Prima winkel voor de amateurbouwer

Fijn om alles in één keer te kunnen bestellen

6 augustus 2020

Top service, goed product

Uitermate tevreden. Het gevonden onderdeel was beter dan wat ik zocht, Snel geleverd en goede kwaliteit.

7 augustus 2020

goede service, heel veel te krijgen

hebben veel spaakmaten te leveren.

7 augustus 2020

Netjes op tijd geleverd.

Wil er bij vermelden dat de verpakking niet in verhouding stond tot het artikel.

7 augustus 2020

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering van banden voor goede prijs. Buitenband in goede verpakking verzonden.

10 augustus 2020

Zeer goede service en super snelle levering

Ik kon terecht met vragen en ze hebben ze allemaal zeer vriendelijk en professioneel beantwoord. 2 dagen na bestelling waren mijn stukken al geleverd.

11 augustus 2020

Snelle levering!

Snelle levering van al gespaakt wiel uit de webshop. Mijn fiets binnen 2 dagen weer werkend :)

12 augustus 2020

uitstekend

goed advies, goede prijzen, snelle verzending

13 augustus 2020

Fast delivery and spokes seem fine.

Thank you!

13 augustus 2020

Ruim assortiment en snelle levering.

.

14 augustus 2020

Goede service, snel geleverd

Goede duidelijke Website en tool voor het bestellen van nieuwe fietswielen Geen 10, doordat er wat lakschade of de velg was door het uitboren van de nippels. Niks ergs

16 augustus 2020

Perfecte service

Heb bij hoogdringendheid rechte spaken besteld voor herstelling racewiel. Correcte maten geleverd na slechts een tweetal dagen. Ook bestelde Vredesteinbanden voor heel scherpe prijs zijn plus.

16 augustus 2020

Snel geleverd, de juiste producten tegen een hele scherpe prijs

Positief!

17 augustus 2020

Duidelijk en je krijgt wat je besteld

Duidelijk website met de nodige uitleg. Enkele dagen later al in huis

18 augustus 2020

ik heb mijn spaken nog niet aangekregen ! is dit normaal

heb nog niets aangekregen

18 augustus 2020

Prima

Site kan misschien wat duidelijker. Website kan ook beter gevonden worden. Levering was sneller dan gedacht. Verzendkosten zijn in verhouding duur als je maar een klein aantal spaken nodig hebt. Spaak is verder prima naar wens.

18 augustus 2020

Goede snelle service, ook aan de telefoon bij vragen

Goed advies, snel binnen, fijn bedrijf

19 augustus 2020

keurig, volledig, snel

Spaken correct en snel geleverd

19 augustus 2020

Kwaliteitsmateriaal en uitstekende service.

Had per abuis verkeerde kleur spaken geleverd gekregen; zonder enig gedoe de volgende dag de juiste binnen! Verdient een pluim.

20 augustus 2020

prima gasten!

netjes geleverd. binnen de tijd . mail word keurig beantwoord.

24 augustus 2020

Top, super service!

Top kwaliteit, snelle levering.

25 augustus 2020

Top

Snel en betaalbaar

26 augustus 2020

Geheel volgens verwachting

Snelle levering, goede kwaliteit, nette prijs

26 augustus 2020

snelle levering

Bestelling compleet en goed verpakt,niks mis mee.

27 augustus 2020

Prima, alleen moet je een klein beetje geduld hebben.

Jullie zijn toppers hoor maar het is jammer dat de bezorging niet sneller is, omdat ik zelf zo nodig de verkeerde spaak moet bestellen hangt de fiets nu al een week in de touwen, 2 a 3 dagen levertijd....is een beetje zeg maar lang, maar daar in tegen zijn jullie zeldzaam in jullie soort want de spaak die ik nodig heb, hebben jullie alleen...online..

30 augustus 2020

Zeer correte levering en met zorg samengesteld

Als ik een fietsen winkel zou hebben zou ik zeker gebruik maken van Vlechtservice. Perfecte opdeling ( aparte zakjes) van order en keurige stickering om welk product het gaat. Echt top. Dank (geen aandelen of belangen alleen maar klant ! )

31 augustus 2020

Snelle correcte levering, goede service

Tip top levering

1 september 2020

Scherpe prijs en snel geleverd!

Kende Vlechtservice alleen van Googelen. Vier buiten- en binnenbanden besteld voor een scherpe prijs. Volgende dag thuis bezorgd in stevige verpakking. Hier kom ik een volgende keer terug!

2 september 2020

prima !

snelle levering , goede communicatie en prima producten !

2 september 2020

site met veel correcte informatie makkelijk te begrijpen

Moest een erg "moeilijk" wiel spaken. Info op site hielp geweldig. Na bestellen volgende dag (maatgemaakte) spaken al in huis.

2 september 2020

Goede service. Snel en correct

Zeer snelle service. En correcte prijzen.

4 september 2020

Uitstekend

Kwaliteit-service-afspraak -levering en volgens afspraak en keuze zeer goed Mvg.J.Kloeck

4 september 2020

Prima webshop

Spullen van goeie kwaliteit, sneller geleverd dan ik verwacht had, netjes verpakt. Niets op aan te merken. Tweede keer dat ik iets bestelde bij Vlechtservice, eerste keer ook prima.

4 september 2020

Top

Goed advies en snelle service.

5 september 2020

Top

Zeer snelle afhandeling en levering van mijn bestelling .

8 september 2020

Formidabel, snel, correct.

Ik bestelde spaken en de volgende dag waren ze al thuis. De uitleg op de website is heel uitgebreid en begrijpelijk.

14 september 2020

Super

Ik heb zelf mijn velg en naaf op woensdag aangeleverd, ik heb nog wat duidelijke informatie aan de balie gekregen. S,avonds bericht gekregen dat het wiel de volgende dag al thuis afgeleverd zou worden. Dit was ook het geval supersterk wiel binnen gekregen netjes gepoetst ben er heel blij mee. Ga hier zeker naar terug

15 september 2020

Snel en correct

Goed assortiment met een vlotte levering.

15 september 2020

Zeer snelle en correcte levering

Bestelling werd reeds de volgende dag geleverd, onderdelen goed verpakt en gelabeld

16 september 2020

Hele giede service!

Snel en betrouwbaar

17 september 2020

Snel, goedkoop en prima geregeld

Vrijdag besteld, werd keurig aangegeven dat het +/- 3 werkdagen zou duren. Heb het de maandag al ontvangen, was zeer netjes verpakt en een concurerende prijs. Zou hier nog een keer bestellen als ik wat nodig heb

18 september 2020

Goede Service en de wil om mee te denken!

Ik had een bestelling gedaan van spaken die ik graag snel binnen had dus eerst gebeld of ze de dag zelf nog opgestuurd konden worden. "ja zijn op voorraad als je ze deze ochtend besteld hebt, zijn ze vandaag nog op de post" Nou tof helemaal super! heel fijn dat men meedenkt. Het was een vrijdag ze werden per DPD verstuur dus ik verwachte ze smaandags, uit eindelijk op donderdag gebeld. "jullie hebben vrijdag mijn spaken toegestuurd, maar uit heb nog niets" Direct is er naar gekeken En inderdaad ze waren verstuurd.... MAAR DPD had er een zooitje van gemaakt. Daar kan VlechtService niets aan doen! Zonder gedoe of wat dan ook is de bestelling opnieuw verzonden en in no time was alles binnen. Zeker met pakket vervoer kan altijd iets mis gaan. Hoe hier mee om gegaan wordt, zegt veel over een webshop. Dus van mij de compimenten voor Vlechtservice!

18 september 2020

geen mailtjes maar direct opgestuurd

Op de site staat drie dagen maar de volgende dag had ik het al. Ik had geen bevestigingsmail gekregen maar dat vind ik niet erg.

18 september 2020

Snel en uitstekend assortiment.

Levering was rap binnen en demogenlijkheid om een klein aantal spaken te kunnen bestellen is perfect.

20 september 2020

prima afhandeling en goede voorraad

Ik ha op korte termijn een shimano naaf nodig. nergens te krijgen. Maar bij " Vlechtservice binnen een paar dagen in huis. Perfect. Mits nodig weet ik nu waar ik moet zijn.

21 september 2020

Snel

Had een verkeerde band besteld. Kon makkelijk worden geannuleerd . De juiste band kwam nog de volgende dag ! Mvg p.p.

25 september 2020

Vlugge levering

Gemakkelijk bestellen, vlugge levering

27 september 2020

goed

goed

28 september 2020

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Het plezier wat de mensen, die werkzaam zijn bij het bedrijf, hebben in hun werk straalt af op de kwaliteit die ze leveren.

29 september 2020

Goed telefonisch advies en snelle service

Had een speciaal sterk achterwiel nodig voor onze side by side bick bestaande was te slap en er braken constant spaken. Zij hebben perfect de bestaande naaf voor zien van zwaardere spaken en een nieuwe sterke velg. Dat voor een redelijk bedrag. Binnen een paar dagen.

29 september 2020

Snelle service en super kwaliteit geleverd

Nieuw wiel laten spaken voor E bike. Bestaande wiel was te zwak en braken om de haverklap spaken. In goed overleg met Vlechtservice een stevig wiel + spaken uitgezocht waarna bestelling geplaatst via webshop. Zelf de naaf opgestuurd. Binnen een paar dagen een sterk strak gespaakt wiel terug via DHL. Kortom superzaak en service

29 september 2020

helemaal top! :)

Goeie prijs, top kwaliteit, snelle levering. Meer kan je niet vragen. :)

1 oktober 2020

Goede prijs en supersnel geleverd

Zie boven

1 oktober 2020

Een snelle correcte levering.

Het was fijn dat ik een paar losse spaken kon bestellen . Snel besteld en snel geleverd.

1 oktober 2020

Snel en correct

De spaken waren de volgende dag aan in huis. Super.

1 oktober 2020

Specifieke koop mogelijk en snelle verzending

Heel blij dat je spaken per stuk kan kopen en dat er een duidelijke beschrijving bij staat. Een van de weinige bedrijven in Nederland waar dit mogelijk is. Duidelijke site. Snelle en goede verzending. Ik ben helemaal tevreden. Bedankt.

5 oktober 2020

Snel en goedkoop

S avonds besteld, volgende dag compleet in de brievenbus

6 oktober 2020

Snel, goed en goedkoop.

Duomatic versnellingsnaaf (enige tijd geleden Vlechtservice gekocht) was kapot. Nergens reserveonderdeel te krijgen, maar bij Vlechtservice wel. Niet duur, snel bezorgd.

8 oktober 2020

Super service en perfect materiaal

- bliksemsnel geleverd ook in België - goede producten! Geen eindeloze moeilijke keuzes met brol tussen maar stevig materiaal voor een eerlijke prijs. - prachtige handleiding op de site en als het doe het zelven je niet lukt, kan je het nog steeds opsturen.

9 oktober 2020

Perfect, snel en goed

Mag goedkoper

10 oktober 2020

Website bekijken,direkt bestellen.

Fietsenmaker moest eerst onderdelen bestellen. Kan ik zelf ook, en sneller.

10 oktober 2020

Snel geleverd maat werk en kwaliteit

Jaa

11 oktober 2020

Fantastische service

Ik had een best wel complex probleem met een wiel met nogal wat afwijkende maten, maar het team van Vlechtservice heeft me er perfect doorheen gelopen toen ik achteraf even langsgekomen ben om het een en ander te controleren. Super service, zou er zo weer komen en bestellen.

11 oktober 2020

ik ben tevreden

goede dienst velening

13 oktober 2020

snelle en adequate respons

De door u aangeleverde oplossing paste perfect in de benoemde naven en velgen

14 oktober 2020

Uitstekende service en snel in huis.

Ik heb een Shimano 8 speed shifter voor mijn e-bike gekocht en werd daarbij telefonisch zeer vriendelijk en goed geholpen. Fijne zaak om iets bij te kopen.

15 oktober 2020

Hartstikke goed

Prima service, snelle reacties op vragen, supersnelle levering

16 oktober 2020

Helemaal top

Goede omschrijving van het bestelde product Zeer snelle levering Goede kwaliteit.

30 oktober 2020

100%

tevreden snelle levering .

1 november 2020

Vakmanschap

Positief om direct met vakmensen te kunnen spreken.

2 november 2020

Goede producten, schappelijke prijs

Al een aantal keer losse spaken/nippels besteld en ook een keer een compleet wiel. Steeds netjes de juiste artikelen geleverd, en dat is niet altijd vanzelfsprekend bij bijvoorbeeld losse spaken en nippels. Heb ook wel eens bij een "normale" fietsonderdelenwebshop besteld maar toen kreeg ik spaken en nippels die niet bij elkaar pasten (en ze waren ook nog ietsje duurder) Dikke plus voor Vlechtservice

2 november 2020

Top

Snel en netjes geleverd. En precies wat ik besteld had.

4 november 2020

Vakwerk en razendsnel geleverd!

Ik had een naaf liggen die ik graag ingespaakt wilde hebben. Bert heeft mij telefonisch zeer prettig geholpen. Na bestelling via de website heb ik de naaf opgestuurd. Na twee dagen (!) had ik mijn bestelling al weer thuis ontvangen. Mooie wielset met mijn eigen naaf. Kortom zeer tevreden over service, levertijd en kwaliteit!

4 november 2020

Vakwerk

Naaf opgestuurd en binnen drie dagen een compleet wiel retour gekregen. Vakkundig gespaakt en snel retour!

7 november 2020

goed

goed !!!

10 november 2020

Wat een service!

Eenmaal het wiel binnen gekregen, bleek ik het verkeerde remsysteem te hebben besteld. Na een telefoontje met vlechtservice kon ik het wiel retourneren en wordt er een nieuw wiel opgestuurd. Dit is Service! Nogmaals dank jullie!

13 november 2020

Topservice

Na 2 werkdagen hier in BE geleverd. Netjes verpakt en op tijd geleverd. Topkwaliteit met topservice.

13 november 2020

Tevreden

Ik heb geen track en trace gekregen, plots werd het pakket geleverd. Toch ben ik tevreden

15 november 2020

Perfect werk

Prima spaak werk. Echt kwaliteit

16 november 2020

Snelle betaalbare service voor handgespaakte racewielen

Mooi vlechtwerk in de 32 spaaks racewielen. Wielen die toch wel wat sterker zijn dan de meeste standaard racewielen. De uiteindelijke beoordeling zal pas binnen een aantal maanden komen ;-) als er voldoende kilometers op de teller staan. De naaf van het voorwiel stond iets te vast waardoor voorwiel wat stroef liep, heb ik nog even moeten bijstellen. Waarschijnlijk kwam die naaf zo uit fabriek. Tip: Eventueel een velg-lint erbij leveren of als optioneel plaatsen bij het zelf samenstellen van de velg? Maar zeker een aanrader!

20 november 2020

Duidelijke website en snelle verzending. Top!

Alles makkelijk en positief verlopen. Aanrader.

20 november 2020

Prima prijs/kwaliteit, snelle levering

Goede producten, service en snelle levering.

21 november 2020

Gewoon perfect !

Wat een service ! Piekfijne wielen ontvangen ! Naven netjes in folie afgedekt zodat beschadigen bijna onmogelijk is. Perfect verpakt voor verzending . Gewoon de beste !

21 november 2020

Snel geleverd & zeer ruime keuze!

Afwijkende spaakmaat was binnen één dag geleverd. Ik kon snel weer verder!

22 november 2020

Eerst even uitzoeken hoe de website werkte ,daarna erg simpel om een compleet wiel samen te stellen.

Was ook erg verrast dat ik na 2 dagen al het nieuwe wiel thuis had . Gewldig.

24 november 2020

snel en heel goed!

snel en heel goed!

24 november 2020

Bestelling snel en correct ontvangen e zee tevreden

Zeer tevreden over mijn bestelde spullen.

27 november 2020

Goed

Goede prijs snel geleverd. Geen communicatie over verzonden of bezorg tijden, jammer.

27 november 2020

Verkeerde prijs op de site

Na het op zoek gaan naar een naaf om in te vlechten zag ik op de site van vlecht service een al ingespaakt wiel staan. Deze bleek echter verkeerd geprijsd en werd dus niet geleverd. Geld geretourneerd met enkel een korte mededeling maar verder niks. Service met kleine s.

28 november 2020

Goede en duidelijke site.

Snelle service..minpuntje: vermelden schroefdraad verschillend van spaken.(spoed of amerikaans/ metrisch o.i.d.) Jullie nippels passen natuurlijk op jullie spaken. Kan verschillen bij andere fietsen;)

28 november 2020

Snelle levering, veel incourante spaak lengtes.

Enige leverancier in NL en buitenland voor 12G 256mm spaken voor ebikes met achterwiel motor!

1 december 2020

Groot assortiment spaken

Ik moest een kapotte spaak vervangen. Vlechtservice was de enige plek waar ik die precies op maat en in kleine hoeveelheid kon vinden. Snel geleverd en tegen een prima prijs. Als het minimum bestelbedrag nog lager kan, dan krijgen ze een tien.

2 december 2020

Alles OK.

Helemaal niks op aan te merken.

9 december 2020

Helemaal top

Snelle levering prima spullen

12 december 2020

Correcte afhandeling van 1 bestelling.

Ook is er nog een tweede bestelling, met ordernummer 32948. Weet u wanneer deze geleverd wordt? Met dank.

17 december 2020

Prima service, prima prijs,

Zie boven, het was alleen niet helemaal duidelijk wanneer de levering plaats zou vinden

20 december 2020

Heel goed met n kleine 'maar'

Service is snel, echt de volgend dag in huis en dat in drukke tijden voor de pakketdiensten. De 'maar' betreft het minimum order bedrag van 15,-. Mijn artikel kostte 14,95. Ik moest er dus een klein artikel bij bestellen dat ik niet nodig heb. Dat is een beetje verspilling van geld en materiaal.

21 december 2020

Besteld, betaald en verstuurd.. gewoon goed.

een remmantel van een terugtrapnaaf uit 1971 besteld, dat ze nog nieuw op de plank zouden liggen verbaasde mij, in het weekend besteld, maandag bericht dat het verstuurd was en dinsdag geleverd. Gewoon goed dus.

22 december 2020

goed advies en goede spullen

Mijn oude velg is beter dan deze ooit is geweest.

22 december 2020

Prima levering

Ik had zelf andere kleur verwacht maar dacht dat website niet een goede weergave gaf, maar website heeft gelijk gehad.

26 december 2020

goed technies uitleg bij tel. contact

mijn ervaring is goed / materiaal goed . service ook goed ! Maar heeft helaas een probleem heeft de spaakgaten i n de naaf iets te veel opgeboord/ mijn vraag zijn alle spaakkoppen even groot of zijn er grotere spaak koppen . Vgr C. Griffioen

28 december 2020

Prima.

Omdat ik een leek ben had ik wat vragen. Alles keurig uitgelegd.

30 december 2020

Verkeerde onderdeel

Verkeerde ondrdeel gekregen terwijl de goeie op de foto stond en telefonisch geen contact te krijgen dit onderdeel heb ik niks aan

2 januari 2021

Top, vlechtservice doet wat ze beloofd!

Ik bestel er gewoon weer .

3 januari 2021

Prima

Snelle en goede levering, netjes verpakt

4 januari 2021

Einfach schnell & gut

Für mich ideale Auswahl im Internet, einfache und unkomplizierte Bestellung möglich - einfach Klasse :)

5 januari 2021

Perfecte service

Ondanks de corona kon ik binnen 3 uur na het doen van mijn online bestelling de af komen halen.

5 januari 2021

Netjes en conform bestelling alles geleverd

Het verzenden met DPD vind ik geen pluspunt mede omdat deze langzamer is met het bezorgen maar ook de Track en Trace informatie niet accuraat weergeeft.

5 januari 2021

Tevreden

Zeer tevreden van de service, maat van de spaken perfect, kwaliteit weet ik nog niet pas gemonteerd, voor belgië wel dure verzendingskosten.

7 januari 2021

vlotte en correcte levering

vlotte levering correct materiaal gelverd

9 januari 2021

Schnell und unproblematisch

Genau das gefunden, was ich gesucht habe. Unproblematische Bestellung und Ware sehr schnell erhalten. Gerne wieder.

11 januari 2021

Goede vlotte service

Heel goed.

11 januari 2021

Goede service

Snelle levering

12 januari 2021

Top!

Snel en volledig geleverd.

13 januari 2021

Super ervaring

Zeer deskundige uitleg telefonisch en bereid wat dieper in te gaan op mijn vragen!

14 januari 2021

Alles gewoon netjes ontvangen

Gewoon netjes geholpen

17 januari 2021

Snelle service en zeer vakkundig

Speciale 20 inch wielen van oldtimer brommer, zeer vlot en vakkundig gespaakt, erg mooi resultaat, zeer tevreden. Ook de volgende dag nadat bericht van verzenden was gestuurd de wielen ontvangen.

18 januari 2021

Top

Correct geleverd op een paar dagen .

18 januari 2021

Een woord! 'Top'

Super snelle service

19 januari 2021

Was prima verstuurd mooie Velgen

Voor het eerst gekocht bij de vlechtservice Ziet er goed uit Snel Binnen GR Dick

19 januari 2021

Perfecte service

Ik was op zoek naar fietswielonderdelen en ik was direct op het juiste adres. Ik zal zeker nog bij jullie bestellen.

22 januari 2021

Goed en behulpzaam

Ik had door een foutje de verkeerde maat spaken gekregen. Kan gebeuren, fouten maken we allemaal. Het goede is dat ze snel telefonisch bereikbaar zijn, niet moeilijk deden en me dezelfde de goede maat spaken opstuurden. Topservice!

23 januari 2021

Betaalbaar, netjes en ze denken mee.

- Betaalbaar - Deskundig - Ze nemen contact op en denken mee als je iets verkeerds bestelt - vriendelijk - Snelle verzending, helaas geen snelle levering (DPD is geen goede keuze)

23 januari 2021

snel en niet duur

prima aankoop, zoals het moet

27 januari 2021

Makkelijke bestelsite.

Makkelijke bestelsite en snelle levering.

28 januari 2021

Top service!!

Altijd een snelle service, met top kwaliteit materiaal.

29 januari 2021

Super!

Sneller geleverd dan verwacht en prima ingepakt, top!

4 februari 2021

Goed

Had eerst gesproken met een werknemer via de telefoon, dit was een duidelijk gesprek waar in ik goed en deskundig geinformeerd werd naar de mogelijkheden. Vervolgens online mijn bestelling gedaan en mijn oude onderdelen opgestuurd, nog voordat ik besef had dat het pakket in goede orde was ontvangen kreeg ik al bericht dat de bestelling klaar was voor transport. Service was perfect, Levertijd was perfect, Deskundigheid was perfect. Super! Zou zeker vaker wat bestellen!

6 februari 2021

Erg goed bevallen

Prachtig Produkt ontvangen..

7 februari 2021

Zeer goed.

Vlotte levering van de correcte onderdelen. Had niet beter gekund.

7 februari 2021

Geweldig

Accuraat en snel verzonden. Volgende dag al binnen.

9 februari 2021

Prettig contact met snelle levering

Mijn vraag werd snel beantwoord en mijn bestelling is snel geleverd.

13 februari 2021

Snel.

Snel

14 februari 2021

vlot kunnen bestellen en vlot geleverd

onderdeel voldoet aan verwachting

15 februari 2021

Snel, goede prijs en goede omschrijving

Een aantal spaken en toebehoren besteld bij Vlechtservice.nl en gekozen voor afhalen. Binnen een kwartier kreeg ik melding dat de boel klaar lag en alles lag netjes voor me klaar. Prijs was prima en vriendelijke mensen.

15 februari 2021

Top bedrijf die afspraken na komt

Had eerst mail gestuurt hoe ik een bestelling moest plaatsen omdat mijn spaakafmeting er niet bij stond. Het werd mij fijn uitgelegd hoe ik deze kon invullen om de bestelling te plaatsen .

17 februari 2021

Het juiste product, snel geleverd

De (niet zo gangbare) kabel die ik nodig had was op voorraad en werd na 2 dagen geleverd. Prima service dus.

19 februari 2021

Top

Metjes goed verpakt en op tijd bezorgt.

21 februari 2021

Snel,accuraat,geniale site, gemodernizeerde ambacht...

Jammer dat ik niet in deze stiel zit, ging gretig gebruik maken v/d dienst.

21 februari 2021

snelle service goed advies

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Vlechtservice: ze sturen vlot af en als ze over iets twijfelen nemen ze even contact op om te overleggen hoe ik het graag gewild zou hebben. Ook al heb ik veel ervaring met wielen bouwen, het loont om het door hen(nie) te laten doen als ik er zelf niet aan toe kom of als het te lastig is (brompton wiel overrijgen). TOP

22 februari 2021

prima club

Nvt

24 februari 2021

Meedenkend personeel en professioneel advies waar je echt wat aan hebt

Meedenkend personeel en professioneel advies waar je echt wat aan hebt. Aanrader dus.

26 februari 2021

buiging!!! gewoon een super bedrijf

super bedrijf ik heb nu voor de 2e keer besteld maakt niet uit of je nu 5 spaken besteld of 100 het wordt super snel geleverd. ben er blij mee

25 februari 2021

Uitstekende service!

Prima te woord gestaan en vlot en deskundig geholpen. Absolute aanrader!

2 maart 2021

gewoon geleverd wat ik besteld heb.

het is mijn adres voor als ik een wiel wil vlechten alle maten spaken op een plek.

2 maart 2021

Pijlsnel en kwaliteit

Verwachte mijn bestelling na het weekend te ontvangen maar t was de vrijdag ochtend al bezorgd super snelle levering. Kwaliteit super kan weer lekker rondracen op m'n fiets

4 maart 2021

Very accurate and fast

Very accurate and fast service.

9 maart 2021

Gevonden wat ik zocht

Netjes en verzorgd

10 maart 2021

snelle service .top

snel geregeld .

11 maart 2021

Uitstekend en snel

Uitgebreid assortiment, uitstekende kwaliteit en razendsnelle levering

16 maart 2021

Beter wordt het niet!

Alles op stock, zelf de speciale dingetjes en volgende morgend netjes al in je bus! Super service :-)

17 maart 2021

snelle levering!

mijn bestelling werd keurig en snel geleverd!

19 maart 2021

'vlug, vlot en netjes'

....goede, uitgebreide webshop met een prima klachtgerichte werkwijze en snelle verzending. Tot ziens.

21 maart 2021

Snelle en correcte levering volgens webshop

Spaak en wielonderdelen zoals beschreven in webshop. Snelle en correcte levering.

26 maart 2021

Snel en goed

Titel zegt voldoende

27 maart 2021

Snelle levering

Snelle levering

28 maart 2021

perfecte service, snelle en accurate communicatie

...

29 maart 2021

Goed, snel en zorgvuldig.

Op basis van bestaande naaf en velg een nieuwe wiel laten spaken. Mooi strak wiel opgeleverd.

29 maart 2021

dit is een aanrader

Prima en snel geleverde onderdelen .

2 april 2021

Correct op tijd en toegankelijke website.

Het bestellen en afrekenen van in mijn geval fietsspaken gaat vlot en makkelijk. De keuze is enorm, Zoals op de website beloofd kwamen de spaken een dag later als 'brievenbuspost' in huis gevallen. Super.

3 april 2021

Super!

Super!

4 april 2021

Service, snel en kwaliteit.

Alle producten super snel binnen gekregen,juiste prijs kwaliteitsverhouding. Zeer tevreden.

4 april 2021

geweldig, goede service

pakket zeer snel geleverd, top

6 april 2021

Goede service, vlotte levering, doen wat ze beloven

Goede service, vlotte levering, doen wat ze beloven

8 april 2021

Snelle levering van uitstekende producten

De spaken die ik bestelde waren binnen enkele dagen geleverd en lijken van zeer goede kwaliteit te zijn.

9 april 2021

Niet goed

Ik heb meer via het net besteld dan het minimumbedrag van 15 euro, maar krijg steeds de vermelding dat het minimumbedrag niet bereikt is. Wat een klotesite. Veel tijd verloren voor niks.

9 april 2021

Zeer correcte service in een mum van tijd.

Vorige week 2 fietsbanden Vredestein besteld, thuis geleverd op de 3de werkdag. Meer moet dat niet zijn.

11 april 2021

Niet goed.

Ik ben niet echt tevreden omdat ik al een week zit te wachten op de spullen iets wat ik in deze tijd wanneer iedereen online besteld mag je ervan uitgaan dat de verzend bedrijven het wel goed voor elkaar hebben met de transporteurs (DPD) maar het blijkt niet zo te zijn ik kreeg als melding dat mijn adres niet goed was wel raar als je een bevestiging per mail krijg met het goede adres en een track en trace locatie foto erbij met het goede adres. dan krijg je een melding via de mail dat je jou adres gegevens moet invullen dat gedaan maar dan word er nog niet geleverd na vier dagen een mail gestuurd naar DPD daar kreeg ik weer het zelfde verhaal adres onbekend dus weer ingevuld. Tevens een mail gestuurd naar vlechtservice daar nog niets van gehoord.

12 april 2021

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

15 april 2021

Prima adres voor je racefietsbanden.

Een goed adres voor je racefietsbanden. Ondanks de genoemde 3 werkdagen levertiijd kon ik de banden de volgende dag al afhalen. Een uitstekend portfolio aan banden tegen aantrekkelijke prijzen.

17 april 2021

Per stuk te bestellen, snel geleverd

Top!

18 april 2021

Uitstekende service.

Goede communicatie en service. Top!

19 april 2021

Snel en compleet

Alles wat ik wilde hebben op voorraad en zoals beloofd, op duurzame wijze verstuurd. Hier kom ik terug!

19 april 2021

zeer tevreden

velg en binnen band besteld binnen 2dagen keurig verpakt geleverd prima.

20 april 2021

Vlotten goede levering

Product voldoet aan de verwachting, werd op tijd en netjes verpakt geleverd. Top.

20 april 2021

Snel en goed geregeld.

Het brede assortiment maakt dat er alles te vinden is op het gebied van spaken. Makkelijk te vinden en snel geleverd. Mijn fietsvelg is weer helemaal rond!

20 april 2021

Mijn ervaring in één zin? Uitstekend!

Het juiste onderdeel snel gevonden op de site en snel geleverd.

21 april 2021

Snelle levering en duidelijke omschrijving

Zeer prettig om de website te bezoeken en bestellen, top !!

22 april 2021

Snel, goedkoop, op maat

Supersnel, goedkoop, op maat geleverd. Onderdelen zijn ergens anders moeilijk te krijgen.

22 april 2021

hulpvaardig aan de telefoon

Hulpvaardig aan de telefoon. Maar wel zakelijk via e-mail. Dat laatste vind ik een tegenvaller. Graag wilde ik een bevestigende reactie van dat ik goed zit met mijn gedachten en bevindingen. Dat kreeg ik helaas niet. Ik had een 10 gegeven als de e-mailcommunicatie ook menselijk was geweest. De gekochte spaken lijken goed. Ze zitten al in de wielen. Binnenkort ga ik ze afstellen/richten.

23 april 2021

Goed

Goede onderdelen snelle levering

25 april 2021

Vriendelijk, ter zake kundig en snelle levering!

Vriendelijk, ter zake kundig en snelle levering! Daarnaast is er ook veel op voorraad.

25 april 2021

Snelle en juiste levering

Groot assortiment, ik kon precies vinden wat ik nodig had. Ook de verzending en de levering was snel en goed. Enige jammere is het minimale bestelbedrag. Om er aan te voldoen heb ik maar binnenbanden er bij besteld. Die komen vast nog wel ooit van pas.

29 april 2021

Topwinkel

Snelle levering,bandjes waren binnen 3 dagen geleverd. Mvg. Bob

1 mei 2021

Top

Bestelling binnen een dag klaar! Mooi assortiment Goede prijzen

3 mei 2021

Snelle en goede service

Overzichtelijke website, compleet aanbod, Snelle service

4 mei 2021

Snelle service

Duidelijk omschreven producten snel gevonden in de webshop. Prijzen zijn zeer aantrekkelijk!

6 mei 2021

Uitstekende service

Tube besteld en direct gebeld of ik hem al af kon halen. Twee minuten later had ik de afhaalbevestiging binnen. Uitstekende service en vriendelijk personeel

10 mei 2021

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs

In de huidige markt, grote tekorten in aanbod een heel goed alternatief . Gebruikte naaf gekocht maar niet van nieuw te onderscheiden.

11 mei 2021

Goede advisering + goede levering = goed bedrijf

Weten waar ze het over hebben.

12 mei 2021

prima wiel gekocht

snelle service

16 mei 2021

prima service

Achterwiel voor racefiets laten vlechten met oude naaf en velg. Vlot geleverd. Eerste 30 km mee gereden. Keurig gecentreerd, recht, geen hoogteslag. Prima werk geleverd.

16 mei 2021

Netjes en op tijd geleverd

Tevreden

16 mei 2021

Goede hulp, snelle levering

Had enkele vragen, werd meteen geholpen door iemand met kennis van zaken. Snelle levering, goed verpakt. Merci!

18 mei 2021

Uitstekend

Alles klopte gewoon.

20 mei 2021

Bestelling goed en snel geleverd

Prima snelle levering top

21 mei 2021

Alles in huis en een bijzonder prettige service

Erg fijn geholpen door vriendelijke mensen. Echt een specialist.

21 mei 2021

Prima, snelle service

In eerste instantie mail contact gezocht om advies over welke velg. Kreeg een kort mailtje terug. In dit mailtje stond niet de juiste info, naderhand werd ik gebeld dat ik de verkeerde velg geselecteerd had. Gelukkig is het toch opgemerkt. Ben dus tevreden.

22 mei 2021

Een geweldige winkel toppie

Alleen de vervoerder DPD LAAT WAT TE WENSEN OVER ERG JAMMER

28 mei 2021

mooi wiel, keirecht, goede service

mooi wiel, keirecht, goede service

1 juni 2021

Teleurstellende afhandeling naar aanleiding van afspraken gemaakt over telefoonper telefoon

Mailwisseling naar aanleiding van afspraken niet correct en zeker niet professioneel

2 juni 2021

Top

Al vaak wat besteld altijd snel en zeer correct geleverd

2 juni 2021

Vlechtservice, dejuiste verbinding, daar kun je van op aan.

Behulpzame professionals. Goede samenwerking. Daar kun je op bouwen. Vlechtservice - de juiste verbinding.

3 juni 2021

Wat een snelheid van levering

Geweldige service eerst aan de telefoon voor info daarna supersnelle levering binnen 19 uur !!! En hoor de beste prijs top ga zo door

5 juni 2021

Top service

Een band besteld die ik nergens kon krijgen, volgende morgen was hij al in huis, keurig verpakt.

9 juni 2021

Ruim aanbod

Vlotte levering

13 juni 2021

Snel het juiste voorwiel

In België kon ik geen as voor mijn urbanarow vinden. De producent zal dit jaar waarschijnlijk geen nieuwe meer leveren. Vlechtsevice kon me de juiste as en velg aanraden en leveren.

15 juni 2021

Zeer goed

Duidelijke webshop met voldoende beschrijving. Correcte prijzen. Vlotte levering. Tevreden klant!

21 juni 2021

razendsnel verzonden en ontvangen

In de namiddag spaken en nippels besteld, volgende dag geleverd! Zo hoort het!

21 juni 2021

Top

Snelle en juiste levering

21 juni 2021

Snelle levering

Mooie velgen voor een mooie prijs.

24 juni 2021

Goede site, snelle levering, scherpe prijs

Goede site, snelle levering, scherpe prijs

24 juni 2021

Snelle en goede service

Perfect aanbod in een niche markt van fietsonderdelen

26 juni 2021

nette snelle levering

prima, gewoon wat ik nodig had en ik kon het met een paar uur afhalen.

28 juni 2021

Geen klachten, snelle levering, prima!

Goed!

28 juni 2021

Perfect

Spaken besteld , klaar volgens afspraak niet aan op te merken. Afspraak is afspraak

29 juni 2021

Topzaak! knappe prijzen en eerlijke service.

Nvt

1 juli 2021

Klantvriendelijk en correct.

Het is de tweede keer dat ik een zeer goede ervaring heb met Vlecht service. Telefonisch klantvriendelijk en het is een vakkundig bedrijf. Ben er zeer tevreden over.

3 juli 2021

Geweldig en snel

Velg opgestuurd en binnen 3 dagen weer terug. Hele goede service. Velg ook netjes ingepakt voor het verzenden. Meer dan lof!!!!

8 juli 2021

Goed

Spaken gekocht, snelle levering

8 juli 2021

prima levering

het verbaasde me dat mijn bestelling zo vlug in orde was. Proficiat én dank u wel

13 juli 2021

Snelle levering en goed product

De levering was zeer snel en de producten zoals verwacht.

16 juli 2021

Bonafide webshop

Goede ervaring..geen klachten

17 juli 2021

Prima

Mooie oud 24" RVS wiel ontvangen waarbij ik eerst even schrok omdat je bij het draaien "zand" kon horen bewegen. Volgens de baas van Vlechtservice zou je dit niet horen bij het gemonteerde wiel. Ik geloofde hem niet maar hij had helemaal gelijk. Mijn vriendin is inmiddels zeer tevreden met het wiel!

18 juli 2021

vaklui

korte ontmoeting voor wat kleine onderdelen. Maar duidelijk een ondernemer die wel goed moet zijn in een smalle maar specialistische hoek

19 juli 2021

Uitstekend

11G 2,9 spaken, 200mm, zo wie zo moeilijk te krijgen. Bij vlechtservice geen probleem. Verder vlekkeloos en snel geleverd!

19 juli 2021

Prima en snel

Zoals al eerder, ook dit keer weer snel en correct geleverd. Enig minpuntje is het minimum bestelbedrag van 15 euro. Ik snap het wel maar vind het wel jammer. Ik had maar een paar spaken nodig, nu dus veel te veel moeten bestellen om aan dit bedrag te komen. Maar nog altijd veel beter dan het alternatief bij andere winkels waarbij je 40 spaken in één keer moet kopen!

20 juli 2021

Super snel geleverd

Denken mee vriendelijk en snel

20 juli 2021

zonder omhaal gewoon gekregen wat ik gekocht heb.

nette snelle curves met een goed werkend product. makkelijk in gebruik met een goede beschrijving. ik ben erg tevreden.

23 juli 2021

Perfect!

Eerst bij www.bikeinn.com spaken besteld voor me mavic wielen omdat ze op voorraad stonden. Elke keer werd de leverdatum opgeschoven en kreeg ik geen antwoord terug op me mails. Na 3 weken was ik het zat en heb ik de bestelling geannuleerd. Vervolgens bij vlechtservice bestelling gedaan en deze kwam met 3 dagen binnen.

25 juli 2021

Top Service

Ik kwam er na een half jaar (!) achter dat ik een onderdeel te weinig opgestuurd had gekregen. Dat werd per ommegaande, zonder enige discussie, nagestuurd. Top!!

26 juli 2021

eerlijke zaak

Snelle en vooral juiste bezorging. Dit zijn mensen die hun beroep kennen. Top

27 juli 2021

Veel duurder dan op andere sites en slechte service

Ik heb de verkeerde spaken besteld (ze waren iets te kort). Retourneren was niet mogelijk. Later vond ik dezelfde spaken voor de helft zo goedkoop. Ik bestel nooit meer iets op deze site...

29 juli 2021

Top bedrijf

Wielen laten spaken voor zundapp Top netjes gedaan.

28 juli 2021

Wat je bestelt, ontvang je en goed op tijd! Dus gewoon goed.

Spaken en nippels besteld van zeer goede kwaliteit en goedkoop.

30 juli 2021

Waar gemaakt wat je belooft!

Paar bandjes en spaken besteld en de volgende dag al op de mat, keurig verpakt en geseald. Dank, waar gemaakt wat je belooft

30 juli 2021

Zeer goed

Ik kreeg een verkeerde bestelling toe gestuurd, na tel. contact werd dit direct recht gezet. Bestelling was netjes verpakt en compleet.

1 augustus 2021

Snel en correct

Had op de webshop besteld en kon een uur later komen om het op te halen.

2 augustus 2021

Uitstekende Service

Snel gevonden p de website besteld en heel snel geleverd

5 augustus 2021

Top

Snelle levering Goede prijs Goed assortiment

5 augustus 2021

Uitstekende en snelle service

Gewoon snelle service

5 augustus 2021

snelle service

ons bestelde product werd snel geleverd en voldeed aan verwachtingen

11 augustus 2021

Zeer snelle service

Zeer snelle service

13 augustus 2021

Als je je fiets wat gunt dan wordt je hier wel vrolijk!

Klantvriendelijk, accuraat en snel. Als het goed moet zijn is het aan deze mensen wel toevertouwd.

17 augustus 2021

Snelle reactie op vragen via de mail.

Na een mail wisseling tot de conclusie gekomen dat een nieuw wiel de beste optie was. Werd al een dag later geleverd.

17 augustus 2021

Prima

Alles prima

17 augustus 2021

Prima service.

Snelle verzending, de volgende dag in huis, en goede kwaliteit.

23 augustus 2021

Handig

Met de informatie op de site van Vlechtservice werd mijn projectje haalbaar. Nu heeft het achterwiel in mijn stadsfiets een nieuwe moderne naaf, met strakke Sapim spaken, zelf gevlochten met het boekje van Wiel van den Broek bij de hand. Levering was zeer vlot.

25 augustus 2021

Goede service, uitstekend geholpen

Onlangs een velg laten vlechten incl. Nieuwe body voor mijn MTB. Binnen 2 werkdagen kon ik weer fietsen.

1 september 2021

goed advies en snelle levering

Vooraf goed advies gekregen en daarna snel geleverd

7 september 2021

vakkundige specialist

Prima prijs voor een uitstekend onderdeel. Snel na bestelling bericht dat het onderdeel klaar lag om afgehaald te worden. Alles op een halve dag geregeld. De keus in onderdelen had wellicht groter kunnen zijn, maar ik geloof dat ze een bewust beperkte kwaliteitskeuze hebben gemaakt.

15 september 2021

Vakkundig! Professional!Ontzettend tevreden klant!

Super73 verkoopt fietsen met tandenstokers als spaken, gelukkig wist Vlechtservice dit voor een schappelijke, redelijke prijs enorm snel op te lossen, en het wiel op nieuw te vlechten met spaken, heb een aardig rondje gefietst en hij fiets naar mijn weten beter als uit de fabriek.

26 september 2021

Ruime keus, snelle levering

Had snel even 2 spaken nodig van een raar maatje. Hoef er hier geen 144 te kopen zoals bij de meeste webshops.

27 september 2021

Snelle levering, prima producten.

Velg, naaf en spaken super snel geleverd.

1 oktober 2021

snelle levering zonder fouten

Ik heb mijn bestelde spaken en nippels snel en zonder fouten na mijn bestelling ontvangen. Prima site om wiel benodigdheden aan te schaffen.

4 oktober 2021

Snel ontvangen goed materiaal.

Ik miste 4 spaken die werden binnen 24 uur alsnog afgeleverd. Prettige communicatie en snelle actie.

14 oktober 2021

Goed en snel!

Goed product, goede prijs en snelle levering.

19 oktober 2021

Zeer slecht

Pakket weer te laat. Zoveelste keer. Mijn klant wacht op zijn fiets. Dit is te slecht voor woorden

29 oktober 2021

Goede service, vriendelijke mails

Snel geholpen, fijne reactie op vraag via mail en bestelling rap verstuurd.

15 november 2021

Snel en goed

Snel geleverd tegen een goede prijs.

17 november 2021

fijn geholpen en goed personeel

ik ben goed geholpen top mensen

17 november 2021

Mooi wiel voor een prachtige prijs

Ik was op zoek naar extra dikke spaken en een misschien een velg om het achterwiel van mijn bakfiets op te knappen. Toen zag ik hier een 2e hands wiel. 2e hands Nexus7 naaf met nieuwe G12 spaken en velg voor een prijs waarvoor ik zelf niet ga klooien. Rem en tandwiel overgezet van het oude wiel en nu rij ik weer vol vertrouwen met 2 kids rond :)

22 november 2021

Top Zaak.

Hebben ons geweldig geholpen met een Baboe achterwiel met Electro motor. Steeds problemen met gebroken spaken. Deze Zaak perfecte Service en mijn Dochter helemaal Blij.

28 november 2021

Super

Opsturen en binnen 3 dagen retour

28 november 2021

Prima webwinkel

Een webwinkel met veel keuze. Snelle en goede service

28 november 2021

Super snel verzonden, helaas verkeerde kleur besteld direct netjes verholpen. Top bedrijf!

Super snel verzonden, helaas verkeerde artikel besteld. Top geholpen bij het retourneren/ruilen! Snelle reacties van de klantenservice.

15 december 2021

Snelle en juiste levering !

Top service.

16 december 2021

vakwerk met geweldige service!

Mijn oude fiets achterwiel was toe aan revisie. Nieuwe naaf en het oude wiel ingeleverd. Een dag later al bericht dat het klaar was. Wat ik thuis ontving was een stuk vakwerk. Als ik weer wat wil laten doen aan mijn wielen, weet ik waar het naar toe gaat! bedankt Vlechtservice!

16 december 2021

Ik had het beter verwacht

De naaf is wel heel oud. en het nexus 11 delig setje 7 speed.past detandwielborgrind ook niet. Het spaken betreft ben ik wel tevreden ik heb zelf bij een fietsen zaak gewerkt de keuze is ja en nee

17 december 2021

Super!!!

Geweldige verkoper

18 december 2021

Snel en volgens productbeschrijving geleverd

Product komt volledig overeen met de beschrijving en werd zeer zorgvuldig verpakt geleverd binnen de opgegeven tijd.

19 december 2021

Alles goed verlopen

Mooi compleet aanbod.

19 december 2021

Dik in orde.

Snelle en correcte levering. Levering in een afhaalpunt was niet mogelijk. Dat is spijtig.

21 december 2021

snel geleverd

ondanks de kerst toch super snel geleverd

31 december 2021

Snelle levering

De velg die ik zocht was alleen bij vlechtservice te krijgen. Zeer snelle levering.

2 januari 2022

snel en secuur

Twee keer vlak achter elkaar spaken besteld: netjes geleverd en supersnel. Goed verpakt en mooie kwaliteit spaken en toebehoren. Kwaliteitsproducten en leuk als je zelf wil spaken en alle onderdelen los wil bestellen.

4 januari 2022

Scherp geprijsd, betrouwbaar en snel

Scherpste prijs en goede beschikbaarheid. Sneller geleverd dan verwacht en goed verpakt. Top. Mijn nieuwe banden vol met lucht en ik kon weer snel op de fiets.

5 januari 2022

Prima service

Alles snel en compleet geleverd, top klasse materiaal en netjes verpakt.

11 januari 2022

misleidend

op de foto bij de bestelling was een naaf te zien met industriele lagers, bij ontvangst blijken het glijlagers te zijn, dit is een teleurstelling en ik deze willen terugsturen

11 januari 2022

Goed geïnformeerd & geleverd

Prima !

12 januari 2022

Alles Toppie

Alles ok Toppie

13 januari 2022

Zeer goed snelle levering

Snelle levering

16 januari 2022

Heel goed en snel geleverd.

Mijn velg was beschadigd door een uitglijder over een wildrooster. Mijn as heb ik gedemonteerd uit de velg en opgestuurd voor nieuwe velg en spaken. Maandagmiddag 4 uur de as verstuurd naar vlechtservice en op woensdagochtend kreeg ik mijn nieuwe wiel retour en kon ik weer fietsen. Heel blij met deze service.

17 januari 2022

Super snelle levering

Super snelle levering , ik kon de volgende werkdag al langskomen. Klein nadeel is dat je helaas grotere aantallen spaken moet kopen om aan je minimum bestelbedrag te komen terwijl je soms maar een paar spaakjes nodig hebt.

17 januari 2022

snelle service

Dagje winkelen. De juiste onderdelen geleverd gekregen.

19 januari 2022

Goede service, snel geleverd

Velg, spaken en nippels makkelijk gevonden op de website en werd snel goed verpakt geleverd.

21 januari 2022

Zeer kundig, erg vriendelijk geholpen!

Uitstekend geholpen met m'n uitdaging. Er wordt alle tijd aan je besteed, al met al een prettige ervaring!

21 januari 2022

Altijd snel en correct

Het handige aan vlechtservice.nl is dat je gemakkelijk de delen vindt die je nodig hebt om niet courant verkrijgbare wielen te maken. Spaakjes om een naafdynamo in een kinderfietswiel te vlechten, velgjes voor vouwfietsen, ... Duidelijke info op de site met de relevante afmetingen en snelle levering.

26 januari 2022

Very patient and knowledgeable

Thank you for a good experience and answering all my questions. Additionally, I appreciate you accepting my return.

27 januari 2022

snel en correct behandeld

snelle en correcte levering. Het bestelde is keurig geleverd.

27 januari 2022

De bestelling was er snel!

Een prima eerste ervaring. Het onderdelenaanbod is ruim voldoende. Voor mij volstaat de mogelijkheid om onderdelen eenvoudig en snel te kunnen bestellen. Met de vlechtservice ben ik niet bekend al heb ik in de branche menigmaal vernomen dat deze in orde is. Helaas voor vlechtservice maar het vlechten doe ik zelf, eenvoudigweg omdat dit een aardig tijdverdrijf is :)

27 januari 2022

Aanrader

Dit bedrijf is een aanrader. Goede hulp en communicatie. Top!

29 januari 2022

maakt zelf wiel spaken eenvoudig

spaaklengte uitgerekend, dan bij Vlechtservice de spaken en nippels er bij gezocht, op You Tube gekeken hoe ik in moet vlechten, dan op een oude voorvork het wiel uitgericht, klaar.

1 februari 2022

Fast, reply quick on emails, Work was done in 3hours

Fast, reply quick on emails, Work was done in 3hours, Quality of work perfect!!! Thanks guys wheel is in and it looks good.

3 februari 2022

Prima

Goed verpakt. Op tijd bezorgd Tevreden.

5 februari 2022

Zeer tevreden

Goed assortiment, snelle service. Ik raad het aan!

7 februari 2022

oke

Beste Goed dat jullie bestaan Soms zijn losse onderdelen moeilijk te vinden En al die soorten velgen - spaken op de markt Groetjes Fietsen Dirk Waregem

7 februari 2022

Niks mis mee

Snel , vlot en duidelijk.

10 februari 2022

Deskundig en uitstekende service

Denken mee, komen met oplossingen en niemand kan wielen beter vlechten, dus van nieuwe spaken voorzien.

13 februari 2022

Goede service, redelijke prijs, snelle levering

Goede service, veel keuze, redelijke prijs, snelle levering. Zoeken op mobiele website wat lastig.

14 februari 2022

Prima spaken. Niet zo blij met de rest.

De spaken waren prima, en dat was de reden dat ik de bestelling plaatste.

9 februari 2022

Supersnel het juiste product

Verzending was super snel. En hetgeen op de site goed beschreven ook zo geleverd.

15 februari 2022

Top

Super

18 februari 2022

Niet goed.

Ik heb tijdens het telefoongesprek duidelijk aangegeven dat ik geen ervaring heb deze artikelen en dat ik zou bestellen wat mij geadviseerd wordt. Dat heb ik gedaan. De bestelling is keurig en compleet geleverd. Maar incompleet. Het advies bleek niet te kloppen, waardoor de order en de levering niet klopten. Ik heb alles terug gebracht en een credit dezelfde dag nog ontvangen. Blijkbaar schaamden ze zich voor hun domme advies. Conclusie: ga niet af op hun advies. Zorg dat je deze branche 100% begrijpt.

18 februari 2022

Alles perfect gelopen het is ook kwaliteit ziet er goed uit

duidelijke web side

21 februari 2022

Heb nog niets ontvangen van mijn bestelling.

Wacht op mijn bestelling

1 maart 2022

prima voor elkaar

prima voor elkaar

6 maart 2022

alles zoals besteld

vlotte levering zoals beloofd

14 maart 2022

goed material, en snel geleverd

.

15 maart 2022

Vakkundige service en onderdelen

Snelle levering van de juiste losse onderdelen! Top, de volgende keer weer.

21 maart 2022

Na eerst telefonisch kontact goede uitleg gekregen

Vriendelijke dame aan de telefoon

22 maart 2022

Prima!

Duidelijke website. Goede opvolging van de bestelling mogelijk. Snelle levering van het prima materiaal!

22 maart 2022

Snelle opvolging

Na verzending pakket in DPD depot blijven liggen, vlechtservice .nl heeft hier op zeer snel gehandeld en alles netjes opgelost. Bestelde spaken netjes afgeleverd

25 maart 2022

Super ,correct en snelle levering gewoon top.

Eerste maal iets besteld en zonder enig probleem geleverd en netjes verpakt.

28 maart 2022

Makkelijke site. Goed bestelbaar

Heb alleen erg lang moeten wachten op de levering Er was een incompleet adres opgegeven

29 maart 2022

Top service

Mijn bestelling was ergens bij DPD verdwaald en ze hebben mij daar mee geholpen dat na een week alsnog mn bestelling terecht kwam

31 maart 2022

eerlijk advies en vakmanschap

echt een top bedrijf met eerlijk advies en vakwerk, wiel weer als nieuw (beter als nieuw) voor een nette prijs en snelle service!

31 maart 2022

Top!!

Zeer voordelige aanbieding, razendsnel thuis, binnen 24 uur, zorgvuldig verpakt, helemaal klasse!!

1 april 2022

Specialist in spaken groot assortiment

Snel de juiste spaken gevonden op de site, het assortiment is groot en de levering snel. Gewoon goed!

3 april 2022

snel geleverd

Na 1 dag al binnen, velg is volgens beschrijving.

4 april 2022

Top service!!

Transparant en snel.

5 april 2022

Snelle levering, prima product, goed verpakt.

Ik ben tevreden. Snelle levering, prima product, goed verpakt. Bedankt. Ik kom hier weer winkelen.

6 april 2022

Goede service, advies en vlotte afwikkeling

Zeer prettig!

8 april 2022

Service gericht

Postnl pakketje kwijtgeraakt. Meteen nieuwe spaken opgestuurd, top!!

9 april 2022

Perfect nieuw gemaakt achterwiel

Een achterwiel samengesteld (in rvs) en laten maken. Besteld, twee dagen later klaar en verzonden! en dan nog een dag of wat wachten op DPD.... Perfect, prachtig wiel met alle toebehoren erbij voor een heel mooie prijs.

10 april 2022

is niet echt posietief

Beter opzetten hoeveel stuks ervan zijn voor dat we de bestelling doen. Wel goede service snel het bedrag terug gestort.

13 april 2022

Ongekend voor mij, met een zeer positieve ervaring

Bij de bestelling kreeg ik een melding van levering binnen de 3 werkdagen, op zich geen probleem. Een mail gestuurd 's avonds daar als de levering mogelijk nog wat later zou vallen wegens achterstanden bij de pakjesbezorger, we dan een tijdje afwezig zijn. De volgende morgen reactie terwijl bij veel webshops geen reactie volgt. Vóór de bestelling een vraag over het product via mail, hier ook een snelle reactie. Uiteindelijk was de bestelling er de volgende dag. Verder geen probleem met de leveringskosten. Bij een aantal bedrijven is de basisprijs al verhoogd met de verzendingskosten, wat nadelig uitvalt bij kleine aankoopbedragen.

14 april 2022